Γνωρίστε τις εγκαταστάσεις μας

Studio | Εξοπλισμός

Δείτε

Το Studio μας

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Κοζάνη παρέχουν όλες τις δυνατότητες για κάθε απαίτηση της παραγωγής!

Κινηματογραφικός Εξοπλισμός

Cinema Cameras

Στην REC Productions χρησιμοποιούμε αυστηρά μεγάλες επαγγελματικές κάμερες broadcast με αισθητήρες 1″ και άνω, S35 & FULL FRAME, συνδεσμολογία SDI, XLR & TIMECODE IN/OUT και ενσωματωμένα εργοστασιακά ND FILTERS, όχι μικρές κάμερες με αισθητήρα κάτω της 1″ και φωτογραφικές που διαθέτουν στην καλύτερη περίπτωση consumer FULL HDMI και mini jack. Όλοι οι φακοί που χρησιμοποιούμε στις κινηματογραφικές παραγωγές είναι κινηματογραφικοί (cine) manualno breathing με Τ-STOPS και όχι φωτογραφικοί με FSTOPS.

Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας & Ήχου

Editing Suite

Ο εξοπλισμός του editing περιλαμβάνει hardware σουΐτες ψηφιακής επεξεργασίας κορυφαίων εταιριών στο χώρο του Broadcast, όπως η AVID, η NEWTEK, η GRASS VALLEY και η BLACKMAGIC. Οι εταιρίες αυτές έχουν την ιδιαιτερότητα να ξεκλειδώνουν τις δυνατότητες τους μόνο όταν διαθέτεις και το hardware που τις συνοδεύει.

Κάνουμε εκπτώσεις στις τιμές

αλλά όχι στην ποιότητα

Ο εξειδικευμένος κινηματογραφικός εξοπλισμός και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συντελούν στο αποτέλεσμα που βλέπετε σε κάθε μας παραγωγή. Πέρα από τις κάμερες και τους φακούς διαθέτουμε 8 υβριδικές κεφαλές κάμερας με τριπόδια, 2 κινηματογραφικούς γερανούς 4 & 6 μέτρων, 5 action cams, φωτογραφικές DLSR και mirrorless, brushless gimbals για ελαφριές αλλα και για μεγάλες κάμερες, και δύο 4K drones.

Στην REC Productions, η ποιότητα είναι αξία αδιαπραγμάτευτη. Το ποιοτικό αποτέλεσμα είναι βασική αρχή κάθε συνεργασίας μας, και σε αυτό ΔΕΝ κάνουμε εκπτώσεις!

Σκηνοθέτης | Κινηματογραφιστής

R
Αναπαραγωγή Βίντεο

Στην αιχμή της τεχνολογίας,

πάντα με κορυφαίο εξοπλισμό!

Στην REC Productions δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα, γι’αυτό και ο εξοπλισμός μας ανανεώνεται συνεχώς και είμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας!

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί

το επαγγελματικό σας project