Ποιοί είμαστε

REC PRODUCTIONS LOGO

REC Cinema & TV Productions

Από το 1997 εργαζόμαστε στο χώρο της τηλεοπτικής παραγωγής, της διαφήμισης και του κινηματογράφου, με αμέτρητες σειρές εκπομπών, διαφημίσεις, ντοκιμαντέρ, ειδήσεις, αφιερώματα και ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Εξειδίκευση

Στην ομάδα της REC Productions δε θα βρείτε χομπίστες που ασχολούνται εμπειρικά με την καταγραφή video σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή αυτοδίδακτους που ασχολούνται περιστασιακά με μοντάζ και δημιουργία βίντεο για το διαδίκτυο.

Είμαστε επαγγελματίες της τηλεοπτικής & κινηματογραφικής παραγωγής με πανεπιστημιακή εκπαίδευση και 20ετή και πλέον εμπειρία σε παραγωγές υψηλού επιπέδου, όπου το τελικό προϊόν δεν κρίνεται από το μέσο θεατή, αλλά από ανθρώπους που είναι εξειδικευμένοι και γνωρίζουν καλά το αντικείμενο.

Οι πελάτες μας είναι απαιτητικοί επαγγελματίες και τα standards μας πολύ υψηλά.

Κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας 4Κ & 8Κ σε όλα τα επίπεδα παραγωγής, διαθέτουμε τα μέσα για να σας προσφέρουμε μια ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία.

Διαθέτοντας μεγάλες επαγγελματικές κινηματογραφικές κάμερες cinema raw με dolby vision, CINEMA RAW workflow και πολυκάναλο ήχο dolby atmos, παρέχουμε πιστοποιημένη ποιότητα εικόνας και ήχου

Όλα τα παραπανώ συντελούν στο άρτιο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα που βλέπετε σε κάθε μας παραγωγή.

Μας εμπιστεύθηκαν και... βγήκαν κερδισμένοι!

Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί

το επαγγελματικό σας project