Η Φιλοσοφία μας

"Αν βάλεις μια μαϊμού να διαλέξει ανάμεσα σε ένα διαμάντι και μια μπανάνα, θα επιλέξει τη μπανάνα!"

Πολλές φορές μπορεί να προσπαθήσουν να μας πουλήσουν μια μπανάνα για διαμάντι !

Και αυτό ισχύει σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Για να εκτιμήσουμε την πραγματική αξία μιας παραγωγής, πρέπει να γνωρίζουμε τις επιμέρους λεπτομέρειες, και να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης. Έτσι πολλές φορές νοιώθουμε ευχαριστημένοι με ένα μέτριο ή πρόχειρο αποτέλεσμα, ακριβώς επειδή δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Για παράδειγμα, βγάζουμε μια φωτογραφία με το ακριβότερο κινητό στο αυτόματο, και θεωρούμε πως είναι μια υπέροχη φωτογραφία. Όταν όμως βάλουμε δίπλα το ίδιο θέμα τραβηγμένο με μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή και έναν κορυφαίο φακό, από έναν άριστο επαγγελματία που ξέρει να τα χρησιμοποιεί, το αποτέλεσμα είναι τόσο εκπληκτικό που η φωτογραφία του κινητού δείχνει πολύ μέτρια!

Η σύγκριση λοιπόν είναι ένας τρόπος να διαπιστώσουμε γιατί όταν βλέπουμε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, ακόμα και αν δε μπορούμε να εξηγήσουμε πώς έγινε, μας φαίνεται τόσο μοναδικό και ιδιαίτερο.

Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με την κινηματογράφηση, όπου η επαγγελματική λήψη έχει τεράστια διαφορά στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, από ότι το βίντεο που θα καταγράφατε με ένα κινητό, μια μικρή φωτογραφική ή μια μικρή κάμερα χειρός, και το ποιοτικό αποτέλεσμα είναι μέρα με τη νύχτα, χωρίς να μπορείτε να εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτό.

Πολλοί λάτρεις της φωτογραφίας έχουν φωτογραφικές μηχανές με ορισμένες δυνατότητες εγγραφής βίντεο, και επιχειρούν χωρίς ακαδημαϊκή κατάρτιση να κάνουν κινηματογραφήσεις.  Όμως η συμπιεσμένη ποιότητα που βγάζουν οι φωτογραφικές απέχει πάρα πολύ από τις επαγγελματικές κινηματογραφικές μηχανές, σαν αυτές που χρησιμοποιούμε στην REC Productions.

Επίσης όλη η διαδικασία επεξεργασίας περνά από ποιοτικά standards σε σταθμούς εργασίας με εξειδικευμένα software και hardware που σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή κατάρτιση, διασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα.

"Το διαμάντι έχει τέτοια αξία, ομορφιά, απόδοση και διαχρονικότητα, που είναι ασύγκριτη, όσες μπανάνες και να βάλουμε δίπλα!"

Κάνουμε εκπτώσεις στις τιμές

αλλά όχι στην ποιότητα!

Στην REC Productions, η ποιότητα είναι αξία αδιαπραγμάτευτη.

Το ποιοτικό αποτέλεσμα είναι βασική αρχή κάθε συνεργασίας μας, και σε αυτό ΔΕΝ κάνουμε εκπτώσεις!

Μάθετε πως διασφαλίζουμε την μέγιστη ποιότητα της παραγωγής σε όλα τα επίπεδα:

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί

το επαγγελματικό σας project