Ελάτε να υλοποιήσουμε το όραμα σας!

Οι υπηρεσίες μας

Πολυκάμερη Καταγραφή

Ελάτε να καταγράψουμε την εκδήλωση, την ημερίδα, το συνέδριο, τη θεατρική παράσταση ή τη συναυλία σας με πολυκάμερη καταγραφή, πολλαπλές γωνίες λήψεις και εναλλαγή κοντινών – μακρυνών πλάνων, πάντε με τη γνωστή ποιότητα της REC Productions.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Επειδή μπορούμε

να σας προσφέρουμε κορυφαίες οπτικοακουστικές υπηρεσίες με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, εξειδικευμένη κατάρτιση, μακροχρόνια εμπειρία, και πάντα με τη γνωστή ποιότητα της REC Productions!

Υπηρεσίες Παραγωγής

με τη γνωστή ποιότητα της REC Productions

Διαφημιστικά σποτ

Διαφημίστε την επιχείρηση, το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας με ένα έξυπνο διαφημιστικό βίντεο που θα προσελκύσει νέους πελάτες.

Εταιρικά Video

Προβάλετε την επιχείρηση, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες σας με ένα εταιρικό βίντεο που θα αναδεικνύει όλα σας τα πλεονεκτήματα.

Μουσικά Video Clips

Οπτικοποιήστε τη μουσική σας δημιουργία και δώστε της μια δυναμική καλλιτεχνική ώθηση με τη γνωστή ποιότητα της REC Productions.

Εκδηλώσεις

Διαφημίστε τις εκδηλώσεις, τις συναυλίες, τις παραστάσεις και τα event  σας με λύσεις μάρκετινγκ που θα σας προτείνουμε ώστε να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό και να εξασφαλίσετε την επιτυχία.

Ντοκιμαντέρ

Από ιστορικά ντοκιμαντέρ που αναδεικνύουν την ιστορία ενός τόπου εώς την τουριστική προβολή και την ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του, μπορούμε να υλοποιήσουμε τις ποιοτικότερες παραγωγές.

Προεκλογική Καμπάνια

Μας εμπιστεύτηκαν  και… βγήκαν κερδισμένοι! Ελάτε να οργανώσουμε τη δική σας προεκλογική καμπάνια και να χτίσουμε ένα δυναμικό προφίλ για την οπτική σας επικοινωνία, προσεγγίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Πολυκάμερη Καταγραφή

Ελάτε να καταγράψουμε την εκδήλωση, την ημερίδα, το συνέδριο, τη θεατρική παράσταση ή τη συναυλία σας με πολυκάμερη καταγραφή, πολλαπλές γωνίες λήψεις και εναλλαγή κοντινών – μακρυνών πλάνων, πάντε με τη γνωστή ποιότητα της REC Productions.

Live Streaming

Ζωντανή πολυκάμερη διαδικτυακή μετάδοση της εκδήλωσης ή συναυλίας σας με κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, στο Youtube, το Facebook ή όπου αλλού επιθυμείτε, με δυνατότητα παραθύρων, υπέρθεσης τίτλων, γραφικών, και προβολή χορηγών.

Virtual Studio

Δεν έχετε τον κατάλληλο χώρο για την παρουσίαση ή την εκδήλωση σας; Επιλέξτε τη λύση του virtual studio,  με τη γνωστή ποιότητα της REC Productions, με τη δυνατότητα δημιουργίας ενός εντυπωσιακού ή φουτουριστικού τρισδιάστατου  περιβάλλοντος.

Πολυκάμερη Κινηματογράφηση Γάμου

Ο Κινηματογράφος είναι “μαγεία” και αυτή τη μαγεία επιθυμούμε να προσθέσουμε στην αποτύπωση των σημαντικότερων στιγμών σας. Ο Γάμος & η Βάπτιση προσφέρονται για μοναδικές εικόνες, για τις οποίες φροντίζουμε να αποδοθούν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη μεγάλη οθόνη, ώστε να αποκτήσουν ανεξίτηλη ποιότητα και διαχρονικότητα.

Δε βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί

το επαγγελματικό σας project